Welkom bij Earthlover Nederland. De duurzaamste familie van Nederland met mensen die houden van onze mooie aarde!

visit our location:
Earthlover Nederland
Opening Hours:
Maandag tot en met Vrijdag van 9:00 - 17:30
Send us mail
info@earthlover.nl
visit our location:
Earthlover Nederland
Opening Hours:
Maandag tot en met Vrijdag van 9:00 - 17:30
Send us mail
info@earthlover.nl
Phone Number
06-43092624

Energie besparen

We willen ons huis energie neutraal maken. Oftwel geen energiekosten meer hebben voor de komende jaren. Geen gasverbruik en los van het gas systeem.

Waar we als eerste naar gaan kijken is hoe we ons huis zuiniger kunnen maken. Want wat we aan energie besparen hoeven we zelf ook niet op te wekken. En dat maakt uiteindelijk de zonnepaneel installatie iets kleiner.

Stap 1: Alleen nog maar led verlichting. Een gewone gloeilamp is meestal rond de 40 Watt. Terwijl een ledlamp 4 watt vraagt. Dat is dus een tiende van de energie vraag. Hebben we sávond 5 lampen aan. Dan hebben we met led lampen een energieverbruik van 5 x 4 watt = 20 Watt en met de gewone gloeilamp 200 watt. En dat dus 365 dagen per jaar.

Stap 2: Als je een hele oude koelkast of vriezer hebt is het goed te kijken naar wat deze verbruikt. De huidige koelkasten en vriezers zijn zeer goed geisoleerd. Zeker als we kijken naar de A+++ genormeerde apparaten.

Stap 3: Vervang enkel glas in huis door dubbel of zelfs triple glas.

Inhuren energie adviseur:

Wanneer je wilt dat ik je situatie thuis kom opnemen kun je me inhuren. We gaan dan samen kijken naar alle zinvolle mogelijkheden om bij jou energie te besparen.

Wanneer je wilt kan ik je hierin volledig ontzorgen.